2011. július 28., csütörtök

10 alkalmas feng-shui tanfolyam 1 tananyaga - Jelenlegi ára: 1 Ft

Első pontban szeretettel megkérek mindenkit, hogy rossz stílusú, modortalan, csak másokat kihasználó emberek kíméljenek. Ha magadra ismertél, kérlek ne licitálj és kérdezz, mert sajnos eddig szinte ilyen emberek jelentkeztek és vásároltak. Ezek a tanfolyamok a szeretetről szólnak, és nem Nekik való! De ha modortalanságodon szeretnél változtatni, akkor természetesen szeretettel várlak.
Licitem tárgyát képezi egy komplett 10 részből álló feng-shui tanfolyam tanácsokkal 1 tananyag része. A tanfolyamban szerepet kapnak a különböző elemek hatásai, miként befolyásolják életeteket, térrendezés, különböző elhelyezési módok.
Mivel időhiány miatt nincs e-mail-eket olvasgatni, automatán kapod az üzenetet, figyeld postaládádat.
Most hatalmas akciós ajánlat csak az első pár érdeklődő és szolgáltatást igénybe vevő számára:
Amennyiben a licit értéke eléri az 1. 000 Ft-ot a teljes 10 részből álló tananyag a tiéd lehet...
Amennyiben a licit értéke eléri a 3. 000 Ft-ot személyre szabott jóslást kapsz ajándékba.
Amennyiben a licit értéke eléri a 5. 000 Ft-ot AJÁNDÉK! Teljes jóslásoktatás cigánykártyából. Hatalmas tudás kerülhet a kezedbe, amellyel megkönnyítheted életedet. Ha nem kell a jóslás, nyugodtan választhatsz egy terméket kínálatomból.
Az ezoterika világa nagy területet foglal magába. Olyan ágával ismerkedhetsz meg részletesebben, amelyek segítségével megteremtheted magadnak mindazt, amit az életedben el szeretnél, vagy szerettél volna elérni.
Helyreállíthatod megromlott egészségedet, elsajátíthatod a betegségekkel való sikeres küzdelem titkát, gyakorolhatod a fehér mágia csodálatos hatalmát vagy csupán a gondolat erejével megteremthetsz mindent magadnak, ami Neked sokat jelent. Ezzel kapcsolatban tekintsd meg többi tanfolyamomat is!
Ne várj hát tovább a csodára, hanem tedd meg az első lépéseket egy sikeresebb, boldogabb élet felé, ami ezentúl a Te osztályrészed lehet. Akarsz az életeden változtatni vagy megvárod, hogy valaki más teszi ezt meg helyetted? Továbbra is csak vársz egy áhított munkahelyre, vagy nap mint nap arra, hogy a messziről csodált és szeretett egyén, talán megszólít. Vedd a kezedbe az életedet, és minden úgy fog történni, ahogyan akarod, mind az egészségeddel, szerelmi életeddel, anyagi helyzeteddel, vagy amivel csak úgy gondolod, hogy gondod van.
Ha esetleg szeretnéd az ajándékot is megkapni, fontos lenne licit után msn-en vagy skype-on is tartanunk a kapcsolatot, hogy a legtökéletesebb segítséget tudjam nyújtani számodra, kommunikálnunk kell folyamatosan. Kérlek mindenképpen törekedj erre!
Köszönöm szépen figyelmedet. Kérlek tekintsd meg többi termékemet is. Ha esetleg megtetszett a licitre kínált szolgáltatás vagy termék, nyugodtan tedd megfigyelt termékeid közé, hogy állandóan figyelemmel tudd kísérni.
NINCS POSTADÍJ!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 18:24
. 10 alkalmas feng-shui tanfolyam 1 tananyaga - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése